Random bilder.

Allans sätt att se till att vi inte kan fuska: Han har en hemlig signatur på munklapparna så vi inte ska kunna fuska.. meeen de kanske inte var så smart av honom att dela med sig av sin hemlighet... hahaha
.
.
.
.
.
Plantan som överlevde.. Ketchup #1:s bror :)(feeeet oskarp bild.. I know..)
.
För er som la märke till punkterna mellan varje bild så kan jag berätta för er att när jag gör mellanrum fungerar tydligen inte det... :´( jag vet inte vad jag gör för fel... (synd om mig)
.
/Sofia

zitat.

Det var ett tag sen någon la upp ett citat-inlägg i bloggen. Kan ju ta och dumpa några nuråååhhh. Kör några från London också (vet att inte alla var med, så felåt om det blir tråkigt för er), har lite brist på citat. Grejen med London-citaten är mest att vi sa saker som låter likadant på engelska så att alla fattade vad vi sa.

Ursäkta stanken, men jag måste rengöra mina knogar..
- Nike

Får man spåra på din fest eller?
- Melkis, aka alkis.

På djurparken:
Alicia: Alltså det var en tant som typ grabade lamans tänder ;o

(På norrländska) Era jäevla vilddjur, uppe i norrland slaktar vi sånna som er.
- Nike

På tåget i London när en kille reste sig för att Melica(?) skulle få sitta ner.
Katerina: NÄMEH, vilken gentleman!
Killen: *kollar och flinar*

Alltså jag bryr mig verkligen inte om ifall jag är attraktiv.
- Alicia

*pekar* KOLLA EN GINGER!!!
- Melica

Vad hette det där stället du ville gå till? French onion? (Stället hette Café de Paris)
- Alicia

Katerina: Emma kolla! *pekar på ett fetto*
Emma: Oh my God! *gapar*

Bastard!
- Noshin

I stan, innan spanskagruppen skulle på bio:
Simon: *smäller en staty på rumpan*
(inget citat, men det var bara så sjukt roligt)

Jag får ta och anteckna fler citat fan. Såhär kan vi ju inte ha det liksom, brist på citat.. What's up with that?
// Katerina


hehe

Måste veta. Har ni pluggat mycket kemi? /Madeleine Ekdahl

(värt inlägg I know)

ÄÄZZZZZTVVVÅÅÅÅBÄÄÄEEE

Är ni vakna? Jag är inte det. Hihi. Jorå. Fett kul om jag skulle skriva i sömnen. Då skulle ni blir bra chockade ;) Jag med för den delen. Men det var fan inte det jag skulle snacka om. Det var nåt annat. Vet inte vad längre. Kommer inte ihåg. Det är vakert väder ute. Inte just nu dock. Men jag har föntret vidöppet och det är fortfarande skitvarmt i mitt rum. Woow. Om ni kollar statistiken, och sidvisningarna kan jag ju erkänna. Jag står för typ tre fjärdedelar av dom. Det är ingen som bloggar. WHY, WHY GOD, WHY??!?!?! ehehe. Svenska imornbitti. TAGGADE? Jag är sjukt taggad. Japp. Jag kommer vara först på plats tillochmed. Så taggad är jag. Ledig på Fredag. Jag gråter inte. Det är säkert nån av er som gör dock. Vi har ju engelska, matte och språk den dagen ♥ K/bry. Men vad trevligt hörrnii! Prov på tordag. Kemi. Vill ni ha bilder? Okej dåå... Bara för att ni kysser mina fötter.
Jag vet tyvärr inte varför vissa bilder blev små. hmm, ähh. Vi lämnar det till ovisheten. Säger man så? Ovissheten? nääe, Ovisheten borde det vara.
/Izsa

9 grader.

Nej nu är det fan dags att börja blogga igen :) Så jag tänkte berätta om något jag gjort på mitt lov ;)
I förrgår badade jag i en sjö, i gävle. Det var 9 grader. Så varför gjorde jag det då kanske ni undrar..? Jo, för jag fick 500 kronor om jag gjorde det!! Kravet var dock att jag skulle vara helt under ytan, men när man ändå är i det kalla vattnet kan man ju fan lika gärna doppa hela kroppen på en gång och sen springa upp.
Hahhaa! Skulle ni ha gjort det?? :)
/Sofia

Det är faktiskt okej att ta lite bloggpaus.

Tja! Bloggen lider av att det är lov, märker jag. Men va fan, det kan ju va skönt med en bloggpaus. Man har ju inte alltid nått att uppdatera med faktiskt. I alla fall, vad händer på S2b:s lov då? Vi har två stycken som fyller år, Melica och Therese. På samma dag faktiskt, så grattis till dom! Sen drar några iväg till London. Några kanske sitter hemma och ugglar. Någon kanske spendarar lovet med sin flickvänn/pojvänn. Och någon kanske festar galet.

Vad vet jag. I alla fall så har alla så mycket för sig att bloggen glöms bort. Fast jag tittade på statistiken, och vi har faktiskt haft cirka 22 besökare varje dag. Det är bra grejer det! Fast det kanske bara är alla S2b:are som besöker? Men hoppas att bloggen kommer till liv igen när skolan drar igång igen! 

Ha det så länge! /Frida



När jag skulle logga in skrev jag "munkbaren". En sån borde vi fan ha.

Hej klassen! Nu är det påsklov. Det har vi fucking förtjänat. Akademiska uppsatsen var inte att leka med altså. Jag sörjer lite att jag inte kunde komma till skolan idag och hälsa alla en glad påsk. Vissa av er kommer jag ju träffa (inte minst flickorna som följer med till London!!) men ni andra får en egen glad påsk hälsning -------> GLAD PÅSK!

Så. What else? Jo, jag tycker inte att vi ska hålla på och säga att bloggen är död. Det är den ju inte. Vi kan ju inte förvänta oss att alla ska ha bilder, filmer, citat eller annat intressant att komma med precis varje dag. (Fast lite mer citat vore kul, heheh).

Fin film Madde la upp i inlägget nedan förresten. Det är så kul att se hur mycket folk förändas på bara ett år. Önskar att jag tog mer bilder då! Här kommer i alla fall några från skolavslutningen i ettan. På den tiden vann vi närvaro-tävlingen, kan ni tänka er?

/Alicia Policia



Trots att vi hade högst närvaro var vi otroligt badass. Kolla bara.

IT'S FRIDAY FRIDAY!

Tycker att S2b har jobbat på bra den här veckan med tentor och svenskatal. Är stolt över er.

För ett år sedan ungefär gjorde jag en film med klipp jag filmat under en dag i skolan. Jag tog den sämsta digitalkameran jag äger och döljde det keffa brusljudet med The Hives, för det var den enda musiken som fanns på min dator. Detta var innan jag sålde min själ till vimeo. Alicia tycker att den borde finnas under kategorin "filmer." Lägg märke till den fantasifulla titeln.

asså kommer ni ihåg vad det sög att man var tvungen att dra sitt kort där mitt i korridoren förut?

puss

Madeleine Ekdahl



LOOOV!

För första gången på... RIKTIGT länge har jag inga läxor att göra! :D Och det är något man bör ta vara på fan! sååå vad ska jag göra? vad gör man när man inte har läxor lixom? (kommer fan inte ihåg... :P)
Riktigt nödvändigt inlägg! haha! men nu fick ni i alla fall veta hur glad jag är över att inte ha läxor på över en vecka!!! :D okej... stryk de.. måste fan börja plugga liiiite till naturprovet som är efter lovet.. hahahha
Lägger in en fiin bild som ni kan titta på :) <3
/Sofia

Vi sitter här i venten och spelar lite DotA och pushar på å smeker med motståndet vi leker.



Samhällskunskap B går så jävla bra. Det går bra nu, kompis det går bra nu, bra nu.... (8) Bloggen känns jävligt bortglömd. Stackars bloggen. UPPDATERAAAA!!!! @(/&%#¤%&/(&%!!!!!

// Melkis, Issapissa, KattN


Nosebleed

Tja klassen. Läget? Jag är sjuk. Elikas fel. Blöder gör jag också. Från näsan. Jåppit. Asså jag måste dela med mig av en jävligt vidrig grej. Ni vet när man nyser med öppen mun? Typ för man är så jävla snorig så man inte kan andas med näsan. Så typ sprutar det slem. Fräsht va? Men jag vet att ni gkort det. Och det är okej. Men hursomhaver. Om man äter något när man är sjuk så måste man smaska satan för stänger man munnen så kvävs man. Fattar ni vart jag vill komma? Om man nu gör båda grejerna samtidigt så... Jaa.. Låt oss säga att jag har lyckats göra det några gånger idag. Haha. Asså stackars er som måste läsa om äckliga Isabel. Men det är typ det roligaste som hänt idag. Jag önskar jag kunde vara med och få munkar idag. Det hade suttit fint. Så hade jag kunnat nyst ut allt socker på er. HAHA. neeäää, nu börjar jag tillochmed äcklas av mig själv. Haha, skoja bara. Det händer aldrig. Vi är lediga imorrn. Känns bra. Puss på S2b!
/Näs-blödande-sjuka-äckliga-Issa-thöö-maan
HAHA, Katerina tyckte det var fint med en bild när jag blödde näsblod på historian förut. Det tyckte jag med.
Öppdääte - fattar ni vad som kommer hända om jag nyser nu?... Blood EVERYWHERE. Shit. DET är äckligt.

the beauty of cookies.

HAHAHAHAAH alltså okej vissa kanske tycker att bilderna nedan är FÖR mycket av mig, Men. Katerina, Isabel, Alicia, Melica och hela companiet. JAG VINNER ALLTID EN TRYCKA-UT-MAGEN TÄVLING. hell yeah
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAH så jävla AWSOME. / Noshin

Munk-lotteriet var typ höjdpunkten på min dag.

Alltså HAHAHA, är så jäkla glad över mina snygga vänner. Speciellt över dig, Fernstromov, du är något alldeles extra!

 

Allan, om du läser det här så skulle jag bara vilja säga att munk-lotteriet borde bli en tradition. Jag veeeet att vi typ enbart lever på munkar i den här klassen, men come on - ett munk-lotteri? Eh, fett k0lt, hur många klasser har det liksom?

 

/Katerina


Turkiet :)

Idag blev jag beordrad att göra ett inlägg till klassbloggen så nu följer jag det.
Förra veckan spenderade jag, Angelica och Therese i Turkiet så jag tänkte att jag kanske skulle lägga upp lite bilder på oss tre suuuperseriösta FN-gruppen medlemmar.
//Anneli

Orientering.

Okej. Orientering idag då. Hur många tänker komma? Jag tror jag kan räkna antalet på min ena hand faktiskt. S2b har blivt så gangstah nu för tiden.. jag gillar't! Lite spänning i livet sitter aldrig fel ju. Tänk vad små och oskyldiga vi var i ettan, då skulle vi aldrig ens tänka tanken att skolka från en idrottslektion (Calle liksom...). Och idag så struntar nog mer än halva klassen i att komma hahah. 

S2b är bäst!
/Frida

hahahah va hände?

hahahahah skämtar ni med mig? bloggen ba kraschar för att alla typ glömt den hahahahah så jag har skrattat..
iaf, vilka ska på orienteringen imorn?
söt issa från idag.
puss/Noshin

En helt normal dag i Katerinas liv.

Hade en fett bra hairday idag.

Det hade Monne_64 också.


På naturkunskapen tog jag kort på Isabel när hon sov. Det var väldans kul.

Fast sen vaknade hon. Då började vi skratta. Ha-ha-ha.

Ja. Det var väl allt för mig. Juste, Noshin har döpt sin nya växt till Katerina. Det var gölligt. Fast om den dör så måste vi ju ha begravning för Katerina. Now that's just sad.

 

/ Katerina



"nike.westerberg has left."



hahahahahaha.

//Madeleine Ekdahl

aah..hej

Onödigt inlägg men jaja. Det här är bästa sättet att nå ut till klassen typ. Förutom facebook, men orka publicera massa skolrelaterade statusar? Inte okej! Ville bara påpeka att jag inte fattar någonting om vad svenskatalet ska gå ut på. nada, hichi, n-o-t-h-i-n-g!! Så om någon vill upplysa mig är han eller hon varmt välkommen. Gud så jag överdriver! Asnice. Verkligen.

Slänger upp en bild på Allan istället. eheheh. Eller bild och bild... :)  



Ha ett trevligt talskrivande till alla er som inte är klara. Detta inkluderar tyvärr mig själv - mindre trevligt. 
/Elika aka Martin Luther King. not.  

Happy Halloween!

Hej! Eftersom det här trots allt är en klassblogg tycker jag att bilderna från klassfesten borde finnas här. Och eftersom de flesta togs med min kamera så kommer här ännu en bildbomb:



/Alicia

whhattzzuppp?

Vafan, ingen bloggar. Om det är det för att alla har tröttnat, tycker jag det är tråkigt. Jag hoppas att det inte är så. Jag kan ju meddela att jag har gått å blitt sjuk. Hoppas att jag inte smittat resten av klassen bara. Men någon av er måste ha smittat mig, för jag vet ingen som är sjuk. WHOWHOWHO?!?!? Ähh, k/bry. Imorgon är det tisdag. Kladdkaka innebär det. omnomnomn. Jag måste förresten berätta vad jag drömde inatt. Alla, och jag menar verkligen ALLA, i S2b tvingade mig att skriva ett till inlägg om Andreas Weise. Typ som att jag har gjort det förut? haha. Iaf, så gjorde jag inte det och ni bytte lösenord på bloggen så jag inte kunde blogga mera. Det var ganska sorgligt faktiskt. Nu ska jag snyta mig. Puss.
/IssaPissa

Så här ser det ut när Melica och Alicia handlar:


Vad ska ni göra ikväll?

ÄRE PARTY IKVÄLL ELLER?

Hehehehe, ginger. Och Usher=biografvaktmästare. Wtf HAHAHAHA.

 

TJOBREZ, whats goin' on? DET ÄR FREDAG IDAG, känner mig ovanligt glad över det. Vad händer ikväll S2b? Hemmakväll? fEzt? Plugg? Utrensning av kylskåp? Det sista låter lockande.. AJA. Happ. Hehe. Vet fan inte vad jag ska skriva här. Dock kanske någon kan hjälpa mig och Melica att lösa ett enormt språkproblem. Hur säger man navel i plural? En navel, flera... navlar? Eller är det som "Flera rädda lejon, ett rätt lejon" - något som bara inte går? Svårt.. miket svårt.

 

/Katerina


PYJAMASPARTY HOS MELKIS!


GODNATT KLASSEN!!!! <33333333

Maatparty hos Melica.

Tja tja. Vi äter. Hos Melica. Det är gott. Noshin, Nike, Alicia och jag. Och Melica såklart. Vi kommer vara så jävla trötta i morgon. Bara så alla är beredda liksom. Jag skulle ladda upp massa bilder från dagen, men typ det är fett onödigt för ni har sett typ likadana bilder. Men imorgon kan jag nog lägga upp en poff-film som jag vet att Ivar och Adam elskar. Asså fett ovärt inlägg. Verkligen. Vem är det som fyller år nästa gång i klassen? Jag vill ha tårta. Nu ska vi mäta fetto-magar. Puss på er fina S2b! /Izsa

Tja, tänkte ba påminna er om en annan gång vi hade sköj på naturkunskapen

//Madeleine Ekdahl








Torsdagen den 7 april 2011 genom Alicia Policias kamera.

Idag har jag skrattat så himla mycket. Ni är så jävla sköna. Här kommer ett gäng tardiga bilder så att denna torsdag finns förevigt lagrad i cybervärlden:


hahahah måns<3



Dagens outfit. Jag och Katerina fick inga rockar som de andra barnen </3.


Personerna som kommer orsaka min mag-träningsvärk <3

Naw gulliga <3

hahahah <3<3



Hahah Simon <3

HAHAHAHAH PETER! <3


Madde <3





Donken-crewet <3


Asgarv vid lastbilen <3

Jag drog Ivar i håret, moahaha.... Ne skoja mena <3

Jag känner mig lite extra kärleksfull idag. Därav alla <3. Men som Frida så klokt påpekade "Det är bra att sprida glädje och kärlek".

/Alicia


Jag vill också vara lika duktig...!

Det här inlägget är tillägnat Emma <3 Hon är min idol fan! När vi skulle lösa sånna där konstigs kuber på naturkunskapen klarade hon alla! Till och med den extremt svåra! Så duktig.. Jag klarade inte ens den lättaste versionen.. av 5 stycken! Fatta att hon klarade alla! :D Hahaha du har min respekt Emma! :D
/Sofia

Fan vad alla älskar Noshins dator.

JAG KAN INTE ANDAAAAAAAAAAAAAAAS HAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHA /noshin

Dagens synvilla



Är det verkligen Melica som ligger och vilar på bänken, eller är det i själva verket Linnea som kysser henne i nacken? Föreställ er att den enas huvud tillhör den andras kropp så förstår ni vad vi menar.

/Alicia y Elika los matteskolkos

Ett något sent grattisinlägg tillägnat M00nz ...


Måns i sina dagar som 17-åring

Jag vet att jag är 48 minuter sen, MEN KOM IGEN, ni känner ju mig?! Jag är den som "aldrig-kan-hålla-en-deadline", så försök en än gång ha överseende nu kära underbara S2b<3 men eftersom jag varit sjuk idag (jaa jag har varit sjuk!! Tänkte bespara er att hosta på lektionerna i två månader framöver som senast!) iaf vart var jag.. JUSTE, jag har inte grattat dig än Måns! så tänkte tillägna det här inlägget till dig (såå hoppas du läser) Wääzzup wid daaat. GRAaattiiz nu är även du arton! Jag som redan varit det i två månader tänkte ge dig några kloka ord, men jag har tyvärr inga, för jag har varit för "busy with tha school" för att hinna insupa faktumet över att vara vuxen. "Vuxen". Kom bara ihåg att fylla i brevet från försvarsmakten i tid... Och nu har du förresten full tillgång till att sjukanmäla dig från lektionerna helt själv på IC, (kom ihåg: "med stor makt följer stort ansvar" - Spindelmannen) men förhoppningsvis får vi se dig som vanligt om skoldagarna ändå, trots din nyvunna frihet.. :)

Hoppas nu på att få se alla i skuulan imorgon. Och mitt inlägg blev nu onödigt låångt - men det kompenserar för mitt förra inlägg bestående av ett och samma ord. Så meed det sagt ska jag återgå till mitt nattpluggande, eller inte. Vi får se.

Peace out i alla fall
Elika


PS. Om någon lärare läser hoppas jag att de har överseende till att min referering till spindelmannen saknar källa -.- DS

Dear classmates!

Måste säga att det förgyller fan vardagen att gå in här after a hard days work och så har alla bloggat så mycket. Puss på er <3

Idag var en stor dag. Allas vår Måns fyllde nämligen 18 år! "Nu är du man, inte pojke längre" sa Melica. Vi fick bevittna honom äga alla på kryssar-kung, äta den antagligen finaste tårtan in the history of tårtor och köpa sitt första lagliga cigarettpaket. Annars var han lika tung som vanligt, se bild:



Grattis ännu en gång! Och grattis Madde för vinsten i det grymma quizet. Bättre än Ivar, inte illa!

/Alicia Beardaughter

MUUUNKAR!!

Jag vill också bidra med lite bilder. Men sen kom jag på att jag nästan inte har några bilder.. förutom den här då. Och den här bilden är väl nästan den bästa. Eller vad säger ni? Man blir typ lycklig så fort man tittar på den. Eller jag blir i alla fall det. Men jag vet att ni också blir liiiite lyckliga i alla fall. Munkar liksom?! 

Munkar <3

/FRIDA

Quuuuuuiiiiiiiiiz

Bilderna från dagen laddas över till min dator, as we speak. Eller, vänta. Vafan. Kan man skriva så?
Madde fick en gott och blandat påse. Hon behövde den sa hon. Grattis till Madde.
Puss!
Ps Grattis Monne_64 på artonårsdagen! ;)
/Isabeeeeeeeeeeeeel

"Hon bet mig.. PÅ MIN FÖDELSEDAG ;o"

Borde jag låta bli att skriva ut namnet på den som sprang runt och bet oss på beställning idag? Nej jag tror inte det, MELICA, ladies and gentlemen. Hehehe.

 

Idag på engelskan:

Kan vi sjunga för Måns idag? Han fyller år!

Theres: Oh, is it your birthday, Måns?

Måns: Thank you.

 

/Katerina


hey klazzN

1. jag sprang 2,5km med TSHIRT idag! wohow sommaren är här! (fast jag hostar som fan nu)
2. They are still alive.. låter bilden tala för sig själv:
/Noshin

Dagens citat.. :)

De har blivit många citat på sista tiden men de gillar vi alla! :D så varför inte fortsätta på denna trend..? :)

_____________________________________
"Jag vet inte när vatten kokar"
- Elika
______________________________________
"Jag bli automatiskt en tung brottsling" *pekar på sin mage*
- Allan
______________________________________
"Det är inte värdigt blomklassen att prata om Måns olika... delar..."
- Allan
_______________________________________
Elika: "Åååå kolla! Blåbär!! *pekar på en bild i marknadsföringshäftet*
Sofia: "hahah! Det är människor!!"
_______________________________________
Sista citatet kanske bara är kul om man var där och hörde de live...! :) (jag och Elika kan skratta åt de i alla fall... :))
/Sofia

Alla var så små :')

Nytt rekord på bloggen, 39 unika besökare och 273 sidvisningar! Grattis hahah. Jag tycker många är duktiga och bloggar mycket! Tänkte visa de fula bilderna jag har från ettan, trodde jag hade mer och bättre bilden men det hade jag inte. Här får ni se de suddiga bilderna från min mobil


då brukade alla sova på lektionerna








spookboll!

/ Melica


You're killing me.

Hahaha, har garvat högt åt citaten i Maddes inlägg. Ni är så underbart konstiga.

Tänkte dumpa några citat till från idag. Have fun!
/Katerina

Under svenskalektionen:
"Har ni sett *****? Hon kan verkligen inte gå i sina klackskor!"
Madde: "Har hon blivit rövknullad?"

På naturkunskapen:
Alicia: "Alltså åh, mina blommor är ruttna.."
Nike: "Det är för att du inte har pillat på dem. Dem har inte fått orgasm, hehe"

I datasalen:
Melica: "Har ni sett Rec? Den är asläskig!"
Måns *tar av sig hörlurarna*: "Shrek?"

Bästa citaten jao!

Alicia har önskat sig ett fett citat-inlägg av mig. Letade upp lite citat som jag publicerat tidigare i min blogg. Det kanske kommer fler en annan gång. Mycket nöje, mycket nöje!

/Madeleine Ekdahl


CITAT

"När jag var liten sa barnpsykologen att det här med att jag vägrade bajsa berodde på att jag inte fick något motstånd hemifrån"
- Alicia

På engelskan

"Fuck this shit"
- Sofia

Tidig regnig morgon på väg till idrotten

Alicia: "Var det inte någon som hade opererat bort sina revben för att kunna suga av sig själv?"
Madde: "Marilyn Manson?"
Alicia: "Asså, fattar inte grejen med det! Kan han inte bara runka istället?"

I skolan. Lampan slocknar i trappan så allt blir kolsvart. Melica går bakom Madde.
Melica håller fast, petar och känner på Maddes ansikte.

Melica: "Madde? Är det du Madde?"


På bussen hem från skolan

Madde: "Jag vill bo i Göteborg. Fatta vad najs"
Alicia: "Fast jag kan faktiskt tänka mig att plugga i Lund"
Madde: "Jag med!"
Sofia: "Men tänk... om man blir kär i en... skåning"
Madde: "Vadårå?"
Sofia (med halvdålig skånsk dialekt): "Madeleiiinee, jeaoug ääääiilskar daaiij"
*Madde och Alicia skrattar*
Sofia: "Det går ju bara inte"
Alicia: "Sofia, du kanske får ihop det med nån där uppe i Gävle!"
Sofia: "Nej. Dom kan man bara inte älska"


I Sydafrika

Alicia (till mig och Melica): "Alltså, ibland tänker jag bara att fyfan vad ni är snygga. Men ibland tänker jag bara att fyfan vad ni är fula"

På naturkunskapen


Madde: "Va? Sa han rå saft?"
Alicia: "Jag tror han sa rå saft"
Madde: "Men va? Vadå rå saft?"
Alicia: "Haha, rå saft"
Madde: "Vad sa han? Sa han rå saft?"
Melica: "Han sa rosa saft"
Madde: "Rå saft?"
Alicia: "Haha tänk, rå saft"
Melica: "Rosa saft!"
Madde: "Jaha, sa han rosa saft?"
Melica: "Nej"

I matsalen

Alicia: "När jag skär osten, då skär jag liksom först på sidorna, sedan längst bak och sen liksom...diagonalt om ni fattar vad jag menar"
Madde: "Men ja, det är klart! Det gör jag med. Alicia du är inte ensam om det"
Melica: "Va? Jag fattar inte. Låtsas visa på en rund ost så kanske jag fattar"

Alicia bläddrar i kontaktlistan i Maddes mobil.

Alicia: "Hahaha Lotta på Bråkmakargatan? Vem fan är det?"
Madde: "Din mamma"

Jag, Nike och Linnea går till tåget som ska ta oss till centrum och donken.

Nike: "Donken..."
Linnea: "Donken..."
*Madde får ett infall*
Madde: "DOOONKÄÄÄÄN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Madde, Sofia och Melica går mot badmintonhallen. En postbil stannar vid övergångsstället. Föraren ler brett (av nån anledning) och ser allmänt konstig ut.

Melica: "Vad ful han är"
*Postbilen kör iväg*
Melica: "Fan han hade rutan nere!"

"Men vad heter dom, som ni lyssnar på. Broder Jacob"
- Melica

"Första gången jag pratade mer er berättade ni om nåt som hände när ni var små med nån container"
- Ivar
och så ett citat från idag!

Madde: "Jag ska fan sluta använda facebook. Jag gör inget vettigt där"
Elika: "Jag med! Asså jag går bara in på mina vänners bilder och tittar på dem. Om.. och om igen..."
Madde: "Eh, okej. Det gör inte jag"

Justin Bieber

Palla att jag var tvungen att kolla hur Bieber stavas. Åh.
Tja. Izsa thööö män häär. Thööö män?? Jag är väl fan ingen man.
Tänkte bara berätta hur kul det kommer bli i morgon. Asså, världens bästa quiz. Omg. Så jävla bra.
Synd bara att Big-Al inte kan vara med.
Sen tänkte jag säga att jag inte har börjat med någon svenska uppgift den här terminen. Dvs, tal, argumenterande text eller vetenskaplig rappot. Vill ni veta vad jag mer inte har gjort? Klart ni vill, ni kommer känna er som jävligt bra mensker då. Jag har ett matteomprov från förra terminen. Ett biologiomprov. Book-report, the dice man. Franskaomprov. Uppsats i marknadsföring. Kan det vara allt? Och såklart allt som alla andra också ska göra. Hemskt. Asså, fan vilken sorgligt inlägg. Seriöst. Har ni någonsin läst något så deprimerande? Om ni vill grina lite (mycket) titta på dom här filmerna.
Om ni vill bli på bra humör kan ni ju alltid lyssna på BIEBER. Wow, hon kan stava utan att fuska. Hahah, omg. Ofta jag gjorde en ny spotifylista bara för det. Only for you ALICIA!
Puss på dig!
Om ni vill läsa lite mera deppiga, osammanhängande, felstavade inlägg. Kolla in min blogg. Den är fin.
§§§ / Isabel Kaneteg S2b

Skit-dag.

Denna dag har varit totalt onödig. Helt asdålig. Riktig skitdag.
1. Försover mig
2. Jobbig uppgift på svenskan
3. på naturkunskapen kunde vi konstatera att ketchup kan rip.
4. historian gav mig stess inför deadline
5. SPANSKAN VILL JAG INTE ENS PRATA OM. äckel. fyfan så jävla mycket hat. (finns risk för att lärare från skolan läser bloggen. sååå... håller mig till ett accepterat språk.) hatar. spanska. brutalt. mycket. så. det. gör. ont.
may him rest in peace, min bebis.
om inte alla 31 läsare redan förstått.. så är det noshin.

Bara text den här gången! ;)

Tja! S2b sitter just nu i datasal 2. Alla arbetar faktiskt väldigt bra, jag är stolt över min klass<3<3<3<3<3. Och sen är jag så himla glad över att alla lägger ner så mycket tid på bloggen. Alla satsar ju. Om man inte skriver inlägg, så kommenterar man i alla fall. S2B ÄR BRAAAA! Fast det är inte okej att sluta blogga om typ 1 vecka. Den här bloggen ska hålla sig i liv lääääääänge. Okej?

Men! Det var egentligen inte det jag tänkte säga. Isabel och jag har gjort en frågesport idag om klassen som vi ska ha imorn. Och alla ska vad med. Bästa frågesporten ever. Lovar. Sen ska vi publicera vinnaren. Det ska bli riktigt spännande.

/Frida :D

tips från THE HAFFERS!

Ta det du vill, haffa
stå inte still, haffa
lär dig hur vi, haffar
så du inte blir, haffad
om han e fin, haffa
om hon e fin, haffa
det klart man måste haffa
det e bara haffa, haffa

/ S.A.M

Hej klassen!

31 unika besökare today. Blir nya Kissie det här, det känner jag! Bra, då kan vi annonsera och få ihop pengar till en klassresa. Tycker vi ska satsa. Melica satsar iof redan och anmälde oss till "dagens blogg". Men vi vann inte. Aja, storhetstiden kommer!

Jag tänkte i alla fall lägga ut lite gamla bilder från två tillfällen i ettan. Känner att det kommer bli lite av min grej att lägga ut bilder, eftersom jag inte har så mycket citat att komma med! Dock har jag bara bilder på några få personer vilket är lite tråkigt. Andra får också gärna lägga upp några, så att vi inte när vi om 40 år går in här för att minnas vår gymnasietid glömmer bort halva klassen!

/Alicia (Katerina, observera avsaknaden av "Policia"...)






Såg förresten att Noshin skröt galet något inlägg här innan om att hon hade kommit på en förtryckt grupp till svenskatalet. Säger ba HA HA idag skrev jag klart den akademiska uppsatsen!! Bäst ni sätter igång biTcHeezZ... 

Najs, Melkiz, najsz.

 

"Jag ska haffa Micke Blom"


MOAHAHA

jag har kommit på en grupp att skriva om på svenskan. det har vissa andra inte gjort. moahahah
inlägg utan bilder läser man aldrig så jag bidrar med en söt bild på Alle:
*trumvirvel*
/Noshin

Bailar es divertido, pero prefiero beber!!!!!!!

Hola alla klasskamrater!! Jag och madde sitter på spanskalektionen och chillar gaaaaleeet!! Det är tre från våran klass som är på lektionen och fyra är inte här, INTE braaa! Theres beskrev vårt aprilskämt på spanska, hon tyckte det var läskigt!

PUUSssS och knull! / MElicA och MAddE


Chillar gaaaaleeeeeet i skolan!!! <3


vi chillar. sj? vgdd? / M3lkizZ, M0nzz, K4tt1zZ och $1mpyzz

HJÄLP?

nån som kommer på någon bra grupp att skriva om på svenskan?kommenterakommenterakommentera!! pliz..
har btw en bild på Monz som förklarar mina känslor till spanska & engelska.

/ Noshin

Nike vill läsa fler citat. So this is me obeying orders.

Noshin till sin godishög:

"Vilken sexi-babe ska jag äta först?"

 

"Antes.. antes.. ANTES!!!!"

- Melica

 

Under rollspelet (När några var utklädda till fetton):

Isabel: "Det är så himla varmt..!"

Katerina: "Men ta av dig magen då"

Isabel: "Tack.. Jag har redan gjort det"

 

"Alltså en spindel går ju att springa ifrån, MEN EN ORM ÄR JU FARLIG!"

- Nike

Noshin: Vad var det snake-eyes betydde?

Katerina: Orm-is?

 

"Jag känner inte för att prata"

- Melica

Samtal i Romme:

Isabel: "Vart är ni?"

Katerina: "Uppe på toppen"

Isabel: "Okej... ska ni åka ner igen?"

Linnea: "Jag hatar när man ser en snygg kille som har en ful tjej"

Katerina: "Men hon kanske har en fin insida :)"

Linnea: "Ja.. som man inte ser"

Katerina: "Alltså Isabel, du fattar inte hur sugen jag blev på donken nu..."

Isabel: "Men jooooo, kan du sluta låtsas som att du är den enda i världen som är det?!"

 

"Dem kanske inte är så vanliga.. Dem kanske är ovanliga"

- Nike

"När har vi någonsin dött?"

- full Melica

"Jag har fan bränt upp mitt näshår!"

- Simon

"Jag ser... en halv naeeeegöööuuur"

- Noshin

Minns inte vem: "Jag vill att det ska regna, då försvinner ju snön.

Måns: "Men sluta vara så emo.."

 

"Haha, du är ju helt efterbliven... men på ett bra sätt!"

- Katerina till Isabel

"It's drrrressing"

- Melica

"Egz-agzeln"

- Isabel

"Oh my God what the fuck, this is very tråångt"

- Big Al

"Jag vill inte låta nasty nu men... Jag har haft string så mycket att jag har fått ont i stjärten"

- Anonym


"OMG, JAG FICK TUTTKRAMP!"

- Melica


Märkte nu att alla citat är från typ samma människor. Men ja, det är ju er muppar jag hänger mest med<3

/ Katerina


Alicia Policia-citat. Det gillar vi.

 

"Jag är en nog en uppdaterad version av homo sapiens sapiens, designad för att inte föra vidare malaria"

"Nämen.. RÖR INTE mina håriga ben!"

"Tänk om en cykelsadel kunde forma sig efter rumpan. Då skulle min vara helt platt"

"SenjÅÅÅÅr.. det betyder MAN"

"Kom igen nu flickor, nu köttar vi"

 

/Katerina


Vem gillar inte ett bra Allan citat lixom??!

Hittade en massa Allan citat från ettan som jag tänkte dela med mig av! :D

"Det här är en RIKTIG deadline, och det menar jag. Den illustreras med en dödskalle"
"Ni skulle kunna vara assholes mot mig och ändå få MVG"
"Alla har olika uppfattningar om vad som är sexigt, fråga bara min fru"
"Är det någon mer än jag som brukar vakna mitt i natten och tänka på hamstrar i balettkjolar? Dom sa att det var normalt..."
Har fler citat på lager! Kommer fler snart!

/Sofia Fernström

Ja, vad fan gör man i ett band egentligen?

Nu kommer ett fint Sofia-citat. Sofia är den söta tjejen på bilden nedan.



I matsalen

Madde: "Sofia, vet inte du att Kent är ett band?"
Sofia: "Va? Jag trodde Kent bara var en person!"
Madde: "Nej, det är ett band. De är flera personer"
Sofia: "Men... vad gör dom andra då?"

Hej. Idag är det söndag. Imorn är det måndag och jag har ångest :) Fast nu kom jag på att då får ju jag träffa min kära klass igen. Nu försvann ångesten!

/Madeleine Ekdahl

Andra dagen i skolan

HEeeej klasseen! jag har aldrig bloggat förut och vet typ inte hur man gör! Jag vet inte vad jag ska skriva heller så jag lägger upp två bilder från ettan! 
 
Alicia andra dagen i ettan!

Melica andra dagen i ettan!
Jag har lite bilder från några andra i klassen från ettan, men de kan jag lägga upp sen! / Meeelicaaa

Mer bilder.

Dear classmates! Jag tänkte lägga upp "Ulla, Gulla och Ulf" filmen (ni är så söta när ni skrattar), men jag är noob och vet inte hur man gör hEhEhEhE. Sen tänkte jag lägga upp bilder från ettan (där ni också är söta...och SMÅ!) men det är egentligen Melicas bilder så dem får hon lägga upp om hon vill hEhEhEhE. Mest ville jag bara ha en anledning att påpeka att andra dygnet av klassbloggens existens besöktes den sammanlagt 186 gånger! Starkt jobbat. För att göra detta inlägg mindre ovärt (fast egentligen, hellre ovärda inlägg än inga inlägg alls tycker jag) så lägger jag upp lite mer random bilder från terminen. hEhEhE.

/Alicia


Bebis-Juden!

Bebis-Esteban (R.I.P)


Tjafan

Jag dropar en bildbomb med bilder jag har tagit med min mobil den senaste tiden. Men ge fan i att sno dem och lägga upp dem på facebook för det tänker jag göra själv sen! Hoppas ni har en mysig helg.

/Madeleine Ekdahl































Man bara måste älska Allan.

"Alltså ibland är semlorna färska och goda, och då kan man ju äta dem som en bakelse. Men om dem är sånna här som man köper i en kartong som är helt torra... då behöver man mjölk till, tycker jag"

 

"Tänk om jag vore en robot och skulle sätta era betyg. Den som kunde hacka mig alltså..."

 

"Va? Ska ni kissa på varandra? Och typ binda varandra? Är det någon som har grädde? Ja.. tänkte bara att grädde var snuskigt"

 

/Katerina



Godmorgon s2b!

Tja tja bloggen! Frida och Madeleine här! Vi vet inte riktigt vad vi ska skriva, tänkte bara testa nya bloggen. Den verkar funka fint. Och asball design föresten!

Vad ska alla s2b:are göra idag då? Kanske inte det bästa vädret idag, men man kan ha det kul ändå! Som min farmors farmor sa till min farmor, och som hon senare sa till mig: det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!

Ta till er det fina visdomsordet, och för det vidare till era barnbarn. Peace and love!

/Madeleine och Frida
PS. Fett vettigt inlägg. 


S2b pluggar hårt. Snodde bilden från Isabels facebook. TACK ISABEL!!!! hihihi

Vecka 13

Chacha bloggeen, Aliboi och Emma of Sweden här! Vi sitter här och ska snart sova, men först tänkte vi lägga upp lite bilder från veckan som gått!


Melica tappade bort och återfann sin mobil...igen!

Hahahah

Återigen, grattis till de fina resultaten på matteprovet!


/Alicia och Emma

Klassens favorit

chaaaaaaaachaaaa bloggeeeenn!
tänkte bara berätta att jag precis blivit av med min blogg-oskuld. det ser väl rätt åt helvete ut men de accepterar vi. ah mer då? mjo de är fredag kväll och jag ska plugga. imorn då? PLUGGA. söndag? PLUGGA. hello my life sucks. Ett visst antal anus rape-ade min stackars bebis (data) medan jag satt på <3 spanska <3 tänkte inte lägga upp nån bild men asså.. nån måste ju skratta med mig åt att katerina alltid lyckas få till det när det kommer till fulhet.. (no mobbing. just the truth) XOXO i know you love me. gossipgirl även kallad Norre!
bara kärlek till dom finfina flickorna. puss på skinkan §

/Noshin

vadå 2cool4school?

Kände mig sjukt tvungen att gå in och skriva GRATTIS S2b till matteprovsresultatet. Hahahaha! Snart ska jag börja dumpa citat här. Har typ tretusenfemhundrafyrtio stycken. Man ba hallååååå, vilket ska jag börja med heheheheeee? Tough call.
Yours truly - Katerina "getting ready for beach 2011" Kefalazz.

Hej alla munkbarn

Hej alla munkfans! Detta är S2bs (snart S3b) klassblogg. Vi får väl se hur länge det här håller i sig! Det är absolut förbjudet med hatiska inlägg innehållande personangrepp eller någon typ av mobbing i den här bloggen. Var snälla mot varandra. Men det tror jag ni fattar. Ni är ju smarta (matteprovsresultaten hallå.) Tänk på att klicka i rätt kategori innan ni publicerar inläggen. Eh. Det var väl det. Just det tänk på att avsluta inlägget med att skriva namn så vi vet vem som har bloggat. Och inga blograpes nu hörni. Man får inte vara anonym. Det gäller även kommentarer. Om det är någonting ni tycker att vi bör tillägga vad gäller regler så får ni göra det.

Capice?

Om ni vill klaga på designen får ni klaga hos mig. Om ni vågar. Jag är faktiskt inte klar!


Madeleine Ekdahl


Är jag först?

FRIDAY FRIDAY FRIIIDAY!!!! /Elkiiish

RSS 2.0