Avslutningen



Hej klassen!
Nu har vi haft sommarlov i lite drygt tre veckor redan, så det är kanske lite sent att lägga upp avslutningsbilder nu (många ville dock inte fungera...). Men bättre sent än aldrig antar jag! Jag hoppas att alla haft tre superbra veckor, även om jag inte vet vad hälften haft för sig. Jag tycker som Madde, det vore roligt ifall någon ville kika in lite då och då, lämna en hälsning och säga vad ni gör! Finns ingen anledning till att bloggen måste vara completley dead bara för att det är sommarlov. Jag vill veta vad ni gör. Själv befinner jag mig i Göteborg för midsommarfirande (vad det nu är man firar egentligen?) och en festival. Sedan bär det av till Peace and Love, Emmabodafestivalen, Köpenhamn, mormor i Småland, Göteborg igen och slutligen GREKLAND med 7 fina flickor från vår fina klass. Sedan börjar vi trean. Sjukt. Hoppas det inte bara är jag som känner mig för liten för att ta studenten. Sååå, vad har ni haft för er?

//Alicia

trea nolla.

Tja klassen. Antar att ingen sitter och läser våran blogg på sommaren. Inte ens när det regnar. Bara jag. Men jag är en hårt arbetande kvinna som inte har någon ork till något annat än dator och film. Whateveaaaaa. Det var ej det jag skulle blogga om.
Jag var inne på skolans hemsida igår för att kolla om schemana har kommit (det har dom ej, 1 juli) och sen om dom nya lärarna fanns. Det gjorde dom. Ingen bild dock. Eller ämne för den delen. Micke Blom har slutat också. Vilket ni säkert har hört. Men vafan. Jag skulle inte skriva om det heller. Idiot.
Iaf, så gick jag in på kalendariet och kollade. Bläddrade några månader. Hamnade på maj 2012. 30e maj 2012 för att vara exakt. Så stod det fint: Studentutsläpp åk 3. bla bla bla. Skolan är stängd för övriga elever. YES! - det var min första tanke. Ledig. Nej, vänta lite. Det är ju jag som är åk 3 då. Inte ledig alltså. Studentutsläpp. WooW. Coolt hörrni.
Intressant va? Om ni ej pallar läsa texten vet ni inte vilken dag vi tar studenten. Ledtråd: En onsdag.
Puss på er munkisar. Vi ses den 24 augusti. / Izabel

Glad sommar S2b!



Snart är vi S3b...

P.S Jag hoppas att många vill blogga här under sommaren också. Skulle vara kul att se vad alla gör och så.
Jag vet i alla fall att Frida ska åka till New York. CRAZY SHIT. Jag skulle lätt byta ut London och Grekland mot det.

Puss! //Madeleine Ekdahl

"Hörde du mitt gris eller?!"


Hahaha så jävla kul när Melica sitter där med vanställt ansikte och sen när Theres frågar henne "How are you doing? Are you okay?" Hhahahah lol. Allt blev så dåligt.


RSS 2.0